Debiteurenbezoek: persoonlijk langsgaan helpt

Een debiteurenbezoek inplannen? Dé oplossing om uw debiteur tot betalen aan te sporen, zonder dat u daarvoor meteen een incassobureau hoeft in te schakelen. We zullen uw debiteur bezoeken, om persoonlijk aan te geven dat u de factuur betaald wilt krijgen. Langsgaan bij uw debiteur is door de jaren heen bijzonder effectief gebleven. De meest persoonlijke vorm van debiteurenbeheer, die verder gaat dan een brief en zelfs een telefoontje. Een fijne laatste stap als pre-incasso of goed geschikt als vast onderdeel van uw debiteurenbeheer zoals u dat aan ons kunt uitbesteden.

Langsgaan bij uw debiteur

We zullen langsgaan bij uw debiteur, om daar op vriendelijke toon aan te geven dat er een vordering openstaat. Een methode die we succesvol hebben toegepast voor veel van onze klanten. Vooraf bespreken we met u de situatie en horen we graag van u welke relatie u met de klant heeft. We houden ons netjes aan de omgangsvormen zoals u die met de klant heeft. Op die manier zorgen we voor een vriendelijke benadering, zonder dat dit afbreuk doet aan het dwingende karakter. U wilt uw openstaande factuur betaald krijgen, dus dat is waar wij voor gaan zorgen. Door uw debiteur te bezoeken bent u niet afhankelijk van een SMS-bom, een ingesproken aanmaning of andere onpersoonlijke methoden. In plaats daarvan zullen we langsgaan bij de debiteur, om heel persoonlijk om de betaling van de factuur te kunnen vragen.

Geen risico op niet reageren

We behalen goede resultaten met het debiteurenbezoek. Klanten komen oog in oog te staan met u en de openstaande factuur. In veel van de gevallen leidt het tot een directe betaling van het openstaande bedrag, zodat u daar niet langer op hoeft te wachten. Bovendien voorkomen we dat uw klant simpelweg niet hoeft te reageren. Een e-mail kan een klant naast zich neer leggen, een brief hoeft de ontvanger niet te openen en de telefoon kan iemand laten rinkelen. Zodra de bel gaat zal ook uw klant de deur opendoen, waardoor we het gesprek aan kunnen gaan. De druk neemt automatisch toe, zelfs met de vriendelijke benadering die we voor u zullen hanteren.

Debiteur bezoeken: neem contact op

Uw debiteur bezoeken vanwege een openstaande factuur, maar daar zelf de tijd niet voor? Of zoekt u een specialist in debiteurenbeheer en incasso? Wij zullen voor u langsgaan en u netjes op de hoogte brengen van het contact dat we hebben met uw klant. Maak gebruik van ons debiteurenbezoek, waarmee we er graag voor zorgen dat de openstaande factuur netjes betaald zal krijgen. En bent u benieuwd naar onze werkwijze of heeft u andere vragen over het bezoeken van uw debiteur? Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer.