Factuur verkopen: geld voor onbetaalde facturen

Uw factuur verkopen om daar toch uw geld voor te krijgen? Onbetaalde facturen verkopen is eenvoudig en snel, bijvoorbeeld als niets meer lijkt te helpen. Wij zorgen ervoor dat u toch een mooi bedrag kunt ontvangen, waarna wij er voor u mee aan de slag gaan. We proberen de factuur zelf alsnog te innen, omdat wij daar veel ervaring mee hebben. Op die manier heeft de openstaande vordering voor ons nog waarde, op basis waarvan we u het bedrag kunnen uitbetalen. Zodra u ons de factuur verkoopt heeft u daar geen omkijken meer naar, omdat u het bedrag van ons meteen zal ontvangen. Twijfelt u over het verkopen van uw factuur? Weeg de kosten en baten tegen elkaar af, of neem daarvoor contact met ons op. We kunnen u goed aangeven wat de mogelijkheden zijn en hoe we daar bij andere klanten mee omgaan.

Kosten en baten: ontvang uw geld

Het ‘kost’ u in principe niets om de factuur te verkopen, behalve dat u daarvoor niet meer het volledige factuurbedrag kunt ontvangen. In plaats daarvan betalen we u een deel van het factuurbedrag uit. We schatten het risico in dat het ons niet lukt om de factuur te innen. Des te kleiner dat risico, des te hoger het bedrag dat we u toch nog kunnen uitbetalen. U kunt op die manier een onbetaalde factuur verkopen, zodat u daar zelf niet meer achteraan hoeft. Het levert u meteen een mooi bedrag op, terwijl u er bovendien vanaf bent en u daar geen tijd of moeite meer in hoeft te steken. Een win-win situatie, waarna wij er mee aan de slag gaan om de gemaakte kosten naar u toe terug te kunnen verdienen.

Oninbare facturen verkopen

Wilt u oninbare facturen verkopen? Een factuur verkopen is eenvoudig, waarmee we er graag voor zorgen dat u daar geen omkijken meer naar heeft. U kunt ons aangeven om welke factuur het gaat. Wij doen de inschatting van het risico, bijvoorbeeld door kritisch te kijken naar de kredietwaardigheid van de debiteur. Vervolgens gaan wij er voor u mee aan de slag, zodat u door kunt met ondernemen.

Oplossing voor uw bedrijf

U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de factuur. Sterker nog, u hoeft daar geen tijd of moeite meer in te steken op het moment dat u de factuur aan ons verkoopt. Wij betalen u voor de overdracht, waarna wij eigenaar zijn van de openstaande vordering. U kunt op die manier uw factuur verkopen als het niet lukt om die te innen. Wij hebben de ervaring en expertise om debiteuren toch tot betaling over te laten gaan, terwijl u door kunt met waar u goed in bent: ondernemen. Benieuwd naar de mogelijkheden of meteen een factuur verkopen? Neem contact met ons op, we horen graag van u.