Huurincasso: voor woningcorporaties en meer

Huurincasso inschakelen voor een huurder die niet betaalt? Een lastige situatie, waar veel tijd en moeite in kan gaan zitten. Huurincasso voor een woningcorporatie of andere organisatie vraagt om een gespecialiseerde aanpak. Wij brengen voor de incasso de huurachterstand in beeld, waarbij we natuurlijk netjes rekening houden met het complexe huurrecht. Op die manier verlagen we de achterstand, structureren we het betalingspatroon van de huurder en zorgen we ervoor dat u de bedragen zal ontvangen waar u recht op heeft. Een win-win situatie voor u en voor de huurder, zodat we op een constructieve manier kunnen zorgen voor de huur incasso die u wenst.

Incasso bij huurachterstand

Een incasso bij huurachterstand lijkt makkelijk, door de huurder te dwingen de te betalen bedragen over te maken. U mag daar buitengerechtelijke incassokosten bij optellen. Het bedrag wordt hoger en hoger, waardoor het steeds moeilijker wordt om het totaalbedrag te incasseren. We zullen per post, telefonisch en via e-mail contact opnemen met de huurder. Daarbij zullen we het eventuele verweer weerleggen, waarna we de mogelijkheid bieden om een betalingsregeling te treffen. Dat doen we op een zoveel mogelijk constructieve manier, om de huur incasso tot een goed einde te kunnen brengen. We verzorgen op die manier huurincasso voor woningcorporaties en andere organisaties, waarmee we goede resultaten boeken. We voorkomen dat de achterstand verder oploopt, door met de incasso aan de slag te gaan en in te zetten op het inlopen daarvan.

Incassokosten berekenen

Wilt u de incassokosten berekenen die wij voor u in rekening mogen brengen? Met onze online tool komt u er eenvoudig achter wat de extra kosten zijn voor een particulier die de huur niet kan of niet wil betalen. We zorgen voor incasso bij een huurachterstand, zodat u daar zelf niet mee aan de slag hoeft. Tegelijkertijd kunnen we rekening houden met specifieke voorkeuren die u heeft, bijvoorbeeld voor de benadering van de huurder. We houden rekening met eventuele problemen en gaan volledig transparant voor u aan de slag. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw reputatie, terwijl wij zorgen voor de huur incasso om de uitstaande bedragen alsnog voor u te kunnen innen.

No Cure No Pay: huurincasso

Uiteraard zorgen we voor No Cure No Pay huurincasso. Slagen we er niet in om de uitstaande bedragen voor u te innen? Dan zijn daar geen kosten aan verbonden, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Benieuwd naar onze ervaring en de mogelijkheden voor huurincasso voor woningcorporaties en andere verhuurders? Neem contact met ons op, dan vertellen we u daar graag meer over.