Breda

Incasso in Breda: specialist in de regio

Incasso in Breda noodzakelijk, omdat u geen andere uitweg meer ziet? Wij helpen u daar graag bij. We nemen u de incasso graag uit handen, zodat u daar zelf niet meer mee aan de slag hoeft. Voorkom dat u daar nog veel tijd en moeite in moet steken, terwijl wij de factuur voor u innen. We hebben ervaring met incasso in Breda, net als in Bavel, Etten-Leur, Prinsenbeek, Oosterhout en omgeving. Dat betekent dat we goed weten hoe we uw klant het best kunnen aanspreken. We hebben ervaring met particulieren die hun rekening niet betalen en met bedrijven die facturen laten openstaan. We houden ons bij de incasso aan de wettelijke richtlijnen die er gelden, zowel voor de communicatie als met betrekking tot de incassokosten. Aan de hand daarvan kunnen we u vooraf aangeven welk bedrag we in rekening zullen brengen, iets dat belangrijk is bij de laatste aanmaning aan particulieren.

Bavel, Etten-Leur, Prinsenbeek, Oosterhout en meer

We zijn uw specialist in incasso in Breda, net als in Bavel, Etten-Leur, Prinsenbeek, Oosterhout en omgeving. En zoekt u een incassobureau voor uw debiteur in Den Bosch? We bestrijken de hele regio, zodat we u ook daar goed mee van dienst kunnen zijn. Dat doen we natuurlijk op basis van No Cure No Pay en zonder dat we dossierkosten of provisie over de hoofdsom berekenen. In plaats daarvan zijn we volledig transparant, zowel naar u als naar uw klant of debiteur die niet betaalt. We zorgen daarmee voor duidelijke communicatie, terwijl we natuurlijk vriendelijk blijven om de relatie met uw klant te behouden. We zorgen op die manier voor de betaling van uw factuur, zonder dat u daar nog langer tijd en geld in hoeft te steken. Een paar belangrijke voordelen van incasso in Breda, omdat u op deze manier door kunt met doen waar u goed in bent: ondernemen.

Incasso: No Cure No Pay

We werken voor uw incasso in Breda op basis van No Cure No Pay. Dat betekent dat we daar geen kosten voor in rekening brengen, mocht het onverhoopt een keer niet lukken om de factuur of rekening te innen. En lukt dat wel? Dan brengen we de kosten standaard in rekening bij uw klant, zodat u daar in principe niet voor op hoeft te draaien. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van incasso in Breda of in omgeving? Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over onze werkwijze en de kosten die we uw klant in rekening brengen. Voorkom dat u nog langer tijd of moeite hoeft te steken in facturen die u niet betaald krijgt, door ons daarvoor in te schakelen.