Den Bosch

Incasso in Den Bosch: specialist in de regio

Incasso in Den Bosch gezocht, om uw factuur eindelijk betaald te krijgen? Wij gaan er voor u mee aan de slag, net als in Oss, Boxtel, Drunen, Zaltbommel en omgeving. Voorkom dat u hier zelf nog langer tijd en moeite in moet steken, zodat u weer door kunt met ondernemen. Wij zorgen voor effectieve incasso. We beschikken over jarenlange ervaring en weten hoe we ons juridisch moeten opstellen. Daarmee zorgen we voor glasheldere communicatie, zowel naar u als naar uw klant of debiteur die tot nu toe niet betaalt. We sturen een aanmaning op ons briefpapier, nemen telefonisch contact op en sturen e-mails, afhankelijk van wat er nodig is. We kennen juridisch de weg, maar zorgen voor die tijd voor meerdere kansen voor uw debiteur om de factuur alsnog te voldoen. Op die manier gaan we effectief aan de slag, zonder dat uw relatie met de klant onder druk komt te staan. Het is dé methode waarmee we door de jaren heen veel succes hebben geboekt, en die we ook voor u graag toepassen.

Oss, Boxtel, Drunen, Zaltbommel en meer

We zijn gespecialiseerd in incasso in Den Bosch, net als in Oss, Boxtel, Drunen, Zaltbommel en omgeving. We kennen de regio, net als wanneer we voor u in Helmond aan de slag gaan. Daardoor weten we als geen ander hoe we uw klanten het best kunnen aanspreken, om ze toch te bewegen tot het betalen van uw factuur. We behalen uitstekende scores als het gaat om betalingen van openstaande facturen. We zitten bovenop uw dossier, terwijl we uw klant precies voldoende ruimte geven om niet meteen in de verdediging te schieten. Goede communicatie is van grote waarde, terwijl u daar dankzij onze dienstverlening zelf geen omkijken meer naar heeft.

Incasso: No Cure No Pay

We verzorgen de incasso in Den Bosch en omgeving altijd op basis van No Cure No Pay. Lukt het ons onverhoopt niet om de openstaande factuur te innen? Geen zorgen, we berekenen u dan geen kosten. Niet voor een grote openstaande factuur en niet voor een bedrag van een paar honderd euro. Bovendien brengen we de incassokosten standaard in rekening bij uw klant, door het wettelijk toegestane bedrag gewoon bij het factuurbedrag optie tellen. Dat doen we ook met de wettelijke rente, waardoor zelfs een relatief kleine vordering kan oplopen tot een interessante openstaande post. Benieuwd naar onze werkwijze en hoe we voor u aan de slag zouden gaan met de incasso in Den Bosch? Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over de mogelijkheden.