Tilburg

Incasso in Tilburg: specialist in de regio

Incasso in Tilburg nodig? We zijn uw specialist in de regio. We hebben veel ervaring met het incasseren van openstaande facturen, zowel bij particulieren als bedrijven. Gaat het om een grote factuur van duizenden euro’s, of slechts om een paar honderd euro? Geen probleem, we gaan er op basis van No Cure No Pay voor u mee aan de slag. Dat betekent dat u geen kosten hoeft te maken, terwijl we meteen voor u aan de slag gaan. Wij zorgen voor de incasso in Tilburg, waarbij we de incassokosten in rekening brengen bij uw debiteur. We behalen hoge incasso scores, bijvoorbeeld dankzij onze vriendelijke en toch dwingende benadering. Op die manier behouden we het goede contact met uw klant, terwijl we heel duidelijk aangeven dat er geen weg meer terug is en uw klant zal moeten betalen. Het is de kunst van gepaste communicatie, waarmee we door de jaren heen uitstekende resultaten hebben behaald.

Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Oisterwijk, Gilze, Rijen en meer

We zijn uw incassospecialist in Tilburg en omgeving, waardoor we u ook in Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Gilze, Rijen en andere plaatsen in de buurt van dienst kunnen zijn. En bijvoorbeeld ook in Breda, omdat we de regio goed kennen. We kennen de mentaliteit van zowel ondernemers als particulieren in de regio. Daardoor weten we als geen ander hoe we hen aan moeten spreken. We zijn glashelder in onze communicatie en zorgen er op die manier voor dat we uw factuur of rekening kunnen incasseren. We zorgen er daarmee voor dat u op korte termijn toch het openstaande bedrag kunt ontvangen, zonder dat u daar zelf nog tijd of moeite in hoeft te steken. En sterker nog, zodra u de factuur aan ons overdraagt vragen we u om alle communicatie met de klant via ons te laten verlopen. Op die manier kunnen we u daar zo goed mogelijk mee van dienst zijn, zodat u snel het factuurbedrag ontvangt.

Incasso: No Cure No Pay

We zorgen voor incasso in Tilburg en omgeving, altijd op basis van No Cure No Pay. Dat betekent dat u geen kosten maakt, als het onverhoopt toch niet lukt om de factuur te innen. En lukt dat wel? Het is uw debiteur waar we de incassokosten in rekening brengen. Pas als die besluit om wel de hoofdsom, maar niet de kosten, te betalen brengen we de incassokosten in mindering op het aan u uit te betalen bedrag. Op die manier wordt u daar altijd beter van, omdat u in ieder geval een deel van de hoofdsom ontvangt in plaats van helemaal niets. Meer weten over incasso in Tilburg, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Oisterwijk, Gilze, Rijen en omgeving? Neem contact met ons op, ook als u benieuwd bent naar de precieze werkwijze die we voor u zullen hanteren. We horen graag van u.