Incassobureau in Eindhoven

Op zoek naar een daadkrachtig Incassobureau in Eindhoven? Met Kredin voorkomt u dat klanten te laat of zelfs helemaal niet betalen. We zijn gespecialiseerd in creditmanagement en juridisch advies, waar zowel kredietinformatie als debiteurenbeheer toe behoren.

Direct, daadkrachtig en toch klantvriendelijk optreden? Het zijn de kenmerken van onze No Cure, No Pay incasso in Eindhoven. Vanuit ons kantoor aan de Hurksestraat in Eindhoven gaan we graag aan de slag met uw slecht- of niet-betalende debiteur. We maken heldere afspraken over de betalingstermijn of spreken een betalingsregeling af.
Inloggen op het incassosysteem
Verder zonder account


Incasso: uw facturen netjes betaald

Incassobureau in Eindhoven biedt de mogelijkheid om uw facturen netjes te incasseren. Na een pre-incasso of op het moment dat de betaling al langere tijd uitblijft. Wij kunnen u op voorhand helpen de incassokosten te berekenen en u kunt online een incasso indienen zodat we daar meteen voor u mee aan de slag kunnen.

Direct Incasso Indienen


Daadkrachtig incassobureau: incasso in Eindhoven

“85% slagingspercentage in het minnelijke traject, maak direct gebruik van onze incasso diensten.”

U hoeft zelf geen energie meer te investeren in het nabellen van uw openstaande facturen. Wij hebben onze incasso formule volledig geoptimaliseerd om snel een betaling voor u te realiseren. Na het indienen van uw opdracht sturen wij de debiteur direct een aangetekende email en een SMS. De volgende dag hebben wij reeds telefonisch contact met uw debiteur. Wij zijn gaan daadkrachtig en proactief te werk.

We werken niet met kleine lettertjes, maar zijn graag helder over de incassotarieven. We slagen in 85% van de gevallen in een succesvolle incasso, zonder gebruik te maken van een gerechtelijke procedure. Wacht daarom niet langer met incasso, om uw klant toch te bewegen tot betaling.


Uw voordelen bij Kredin

  • Uw vordering dezelfde dag nog in behandeling: snelle service
  • Contact met een vast contactpersoon: direct antwoord op uw vragen
  • Eigen inlogomgeving: 24/7 controle over uw vordering
  • Snel op uw rekening: gesloten dossiers worden snel naar u overgemaakt

Neem contact op

Interesse in onze incassodiensten in Eindhoven? We zijn u graag van dienst vanuit Tilburg, Den Bosch, Breda, Helmond en plaatsen in de omgeving. Neem contact met ons op, dan gaan we graag voor u aan de slag. Wij zorgen ervoor dat uw facturen netjes betaald worden.