Kredietcheck: online kredietrapport

Prettiger zakendoen met een goed gevoel: voer een kredietcheck uit voor een nieuwe zakelijke relatie. Informeer naar de financiële achtergrond van uw nieuwe klant, zodat u op de hoogte bent van alle belangrijke gegevens.

Vertrouwen is goed, maar voorkomen is beter. Vertrouw op de data in plaats van op de blauwe ogen van uw relatie. Met een kredietrapport in de hand garandeert u zekerheid vooraf, waarmee u wanbetaling kunt voorkomen.

Alle belangrijke data: Houd de controle

De Kredin Kredietcheck levert u waardevolle informatie op. Wij verzamelen data uit diverse bronnen:

  • Jaarverslagen
  • Betalingsgedrag
  • Liquiditeit
  • Eventuele juridische zaken

We zorgen voor een helder rapport met de belangrijke financiële data over uw relatie. Bovendien beschikt u daarmee meteen over alle essentiële gegevens, net als een geadviseerde kredietlimiet. Zo weet u precies wat u van uw relatie kunt verwachten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Vraag onze online kredietcheck uit, voor een nieuwe relatie of om de ontwikkelingen bij bestaande klanten in de gaten te houden. En wilt u daarnaast geen omkijken meer hebben naar het innen van openstaande facturen? We kunnen u bovendien goed van dienst zijn met het complete debiteurenbeer.

Kredietrapport aanvragen al vanaf €4,65

Bij afname van de opties vanaf 5 stuks krijgt u een eigen inlogcode en kunt u de gewenste kredietrapporten op ieder moment online opvragen. De afname van meerdere stuks dient binnen 1 jaar opgenomen te worden. Prijzen zijn per aangevraagd kredietrapport en ex. BTW.

Zekerheid vooraf: voorkom wanbetaling

Iedereen kan u een goede betalingsmoraal beloven. Voorkomen is beter dan genezen, dus kies met een online kredietcheck voor maximale zekerheid. Voorkom wanbetaling, dankzij de heldere inzichten in een uitgebreid kredietrapport.

Benieuwd hoe u dankzij een kredietcheck de ideale betalingscondities en -voorwaarden voor uw nieuwe klant kunt opstellen? Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer.

Inloggen op het kredietsysteem Bekijk een gratis voorbeeld

Krediet rapport aanvragen

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Zodra u op aanvragen drukt, gaat u een overeenkomst aan met ons en gaan we voor u aan de slag.