Kredietlimiet laten berekenen

De kredietlimiet berekenen, zodat u precies weet wat u een klant kunt aanbieden? Voorkom te hoge limieten, die klanten niet of niet op tijd kunnen terugbetalen. Maak gebruik van een kredietrapport, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Wij doen een kredietcheck, waarmee we alle belangrijke gegevens van nieuwe klanten voor u verzamelen. Vanuit onze uitgebreide database, in een helder rapport met een geadviseerde kredietlimiet. Wij berekenen die limiet, zodat u nieuwe relaties niet langer hoeft te vertrouwen op hun blauwe ogen. In plaats daarvan zoeken wij de gegevens bij elkaar, die u nodig heeft om een goede keuze te kunnen maken.

Alle belangrijke data op een rij

Benieuwd naar de data die we gebruiken voor het berekenen van de kredietlimiet voor uw relatie? We zetten een aantal belangrijke bronnen op een rij:

 • Jaarverslagen
  Jaarverslagen van organisaties geven een goed beeld van de financiële situatie en de recente ontwikkelingen. Wij berekenen belangrijke kerngetallen, net als andere cijfers die u nodig heeft om de kredietlimiet te bepalen.
 • Betalingsgedrag
  Betaalt uw relatie meestal op tijd, of is er sprake van bedragen die lang openstaan? We brengen het betalingsgedrag in kaart en nemen dat mee voor een advies over de te kiezen limiet voor kredieten.
 • Liquiditeit
  Beschikt de organisatie over voldoende liquiditeit voor een financieel gezonde situatie? We brengen de liquiditeit in kaart, zodat u een beter beeld heeft van de cashflow die er binnen het bedrijf beschikbaar is.
 • Juridische zaken
  Is er sprake van eventuele juridische zaken, met financiële gevolgen? Wij brengen ze voor u in kaart, zodat u niet voor verrassingen komt te staan op het moment dat u zaken wilt gaan doen.

Met de belangrijke data kunnen we de kredietlimiet berekenen. We adviseren die limiet in een kredietrapport, zodat u in één oogopslag kunt zien welke limiet u het best kunt hanteren. Daarbij houden we rekening met diverse eigenschappen van uw klant of relatie, voor een advies op maat. En heeft u vragen over de limiet die we voorstellen? Uiteraard kunnen we die aan u toelichten, zodat u daarmee eenvoudig een goede keuze maakt.

Kredietlimiet berekenen

Wilt u de kredietlimiet berekenen van uw klant, op basis van een kredietrapport? Bekijk een voorbeeld van een dergelijk rapport, waarin we de belangrijke gegevens op een rij zetten. Helder en overzichtelijk, inclusief een advies voor de kredietlimiet die u kunt hanteren voor de klant waar het om gaat.

Benieuwd naar de mogelijkheden en al voor €6,50 op de hoogte van de belangrijke gegevens van uw klant of relatie? Maak gebruik van een kredietrapport, waarin we de kredietlimiet berekenen en u niet voor verrassingen komt te staan.