Kredietwaardigheid controleren

De kredietwaardigheid controleren van een klant of een nieuwe relatie? Zorg voor een helder beeld van de kredietwaardigheid van een bedrijf, voordat u daarmee zakendoet. Belangrijke informatie, om niet voor vervelende verrassingen te komen te staan.

Wij zorgen er met een kredietcheck en een kredietrapport voor dat we informatie uit diverse belangrijke bronnen combineren. Op die manier ontstaan er geen verrassingen, zodra u eenmaal zaken gaat doen. Wij kunnen de kredietwaardigheid van bedrijven controleren, om op die manier aan te geven wat u kunt verwachten en waar u eventueel rekening mee dient te houden.

Helder rapport: zekerheid vooraf

In een helder rapport zorgen we ervoor dat goed overzichtelijk is wat u van een klant of relatie kunt verwachten. Belangrijke zekerheid vooraf, bijvoorbeeld om een kredietlimiet te bepalen. Of om te besluiten wel of geen zaken te doen, afhankelijk van de gegevens die we tegenkomen om het rapport voor u op te stellen.

Wilt u de kredietwaardigheid controleren? Dat kan al voor €6,50, waarvoor we zorgen voor een rapport met verschillende gegevens. We maken bijvoorbeeld gebruik van jaarverslagen en brengen het betalingsgedrag in kaart. Twee belangrijke bronnen van informatie, om de kredietwaardigheid van een bedrijf of klant te controleren.

Liquiditeit van uw klant

Daarnaast zorgen we voor een goed beeld van de liquiditeit van een bedrijf en beschrijven we eventuele juridische zaken waarvan sprake is. Op die manier weet u vanuit het rapport goed waar u aan toe bent. Door de kredietwaardigheid van de klant te controleren kunt u de kredietlimiet op de juiste manier stellen, zodat de kredieten niet te ver oplopen en u wel voldoende vrijheid heeft om te ondernemen.

Tip: wilt u de kredietwaardigheid controleren en het debiteurenbeheer uit handen geven? Wij kunnen u daar goed mee van dienst zijn, zodat u daar op basis van de geadviseerde kredietlimiet zelf helemaal geen omkijken naar heeft.

Kredietwaardigheid van bedrijven controleren

De kredietwaardigheid van bedrijven controleren en benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? U kunt online een aanvraag indienen. Wij gaan daar mee aan de slag, door de belangrijke gegevens van uw klant of relatie te verzamelen. Die informatie presenteren we in een rapport, waar helder uit blijkt wat u van de klant kunt verwachten. We adviseren een kredietlimiet, op basis van de kredietwaardigheid zoals we die van de klant in kaart brengen.

Bekijk een voorbeeld van een kredietrapport, zodat u aan de hand daarvan goed kunt zien hoe we de kredietwaardigheid controleren. En heeft u specifieke vragen over de werkwijze of de resultaten? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.

U kunt online een kredietrapport aanvragen, waarmee u de kredietwaardigheid van een klant of bedrijf kunt controleren. Voorkom vervelende verrassingen en zorg ervoor dat u zaken kunt doen op basis van inzicht in de belangrijke financiële gegevens.